27.aug.2010 | 16:05

Ut av hiet

Selv om jeg heller ville ligge begravd under dyna hele dagen så kaller dagen.Hadde ikke forelesning idag,selv om det står det. Lettere forvirret nina spurte foreleseren og fikk svar " det som står på den siden er bare rammen, du bør følge med på den detaljerte planen..". Så jeg har så og si nesten hver fredag fri,uten om seminar grupper(som er obligatoriske..blæh).


Gratis lunsj på "Ask Antikk og interiør café" kl.11.00-15.00. Like ved bussholdeplassen på Ask/Gjerdrum.
//dagens lunsj

Jeg, Marita og Mamma gikk ut på Ask idag for et par timer siden. Jeg hadde ikke noe særlig lyst pga nå har hosten og harkingen kommer pga dumme forkjølelsen. I hate you,biatch! *bitchslap*

Kom meg ut etterhvert, spise namnam lunsj på " Ask Antikk og Interiør café",innom butikken og så hjem igjen. Etter det har jeg sittet foran pcen,lest pensum og drukket kaffe.


My friend♥

Kveldens planer er ganske sikre,være inne og bli frisk. Se på tvkassa og lese pensum,hvile og slappe av. Er ikke sikker på hvilken rekkefølge ennå.. Atm ser  jeg på Home&Away.


 

Boka jeg leser nå.

DINE FREDAGSPLANER?
0 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!
Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits