27.aug.2010 | 23:22

Kleenex,Otrivin og Fisherman friend

My best friends forever,right now!


Beklager å overøse dere med småklaging og me me me fokus. Lenge siden(et par måneder) jeg har vært så sjuk som nå.Føles som jeg brenner opp fra innsiden,men har ikke feber. Hodet er tung pga all snufsing og tufsing. Snørra renner som nigara falls og hoster som det skulle kommer opp noe fra Alien filmene.

Enough of me,more about you guys! Håper alle andre har det bra! Helga mi blir det fokus på å bli frisk som en fisk innen forelesningen på mandagen,lese pensum og slappe av.

Er ikke den mest moteriktig av meg,men har blitt veldig inspirert etter å lest de to siste nr av "Det Nye".Mye fint der for de som er interessert i mote.


PÅ CATWALKEN: Minimalistisk hos Stella McCartney, ladylike retro hos Prada og Louis Vuitton. © Foto: Stella

Da skal jeg prøve å finne en tepose av kamille te,og legge meg med litt musikk på ørene mine.
Nå for tiden går det mye av Natasha Bedingfield, Shakira og Queen m.m

God helg! Vet ikke om jeg kommer til å sitte klistrert til pcskjermen i morgen(lørdag).
Vi får se! Vet aldri med meg!

Vi blogges alle sammen!
xoxo Nina!


5 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Lillesmurf - Kari:

SV: Tusen takk søte du :) Ønsker deg samtidig en GOD helg <3

27.aug.2010 | 23:52
URL: http://lillesmurf.no
Eirin fra bergen:

hehe..må bare si at jeg kjenner meg igjen.. jeg var hjemme fra skolen idag, for det føles ut som om hodet mitt er fyllt med bomull.. bihulene verker, og forkjølelsen er et faktum ;) jaja, vi må jo bare ri det av oss i år og :) hehe.. du må ha god bedring da :) så får vi se hvem som blir først frisk ;)

28.aug.2010 | 00:25
Merci Beaucoup:

Mine bestevenner her og. Tror og håper at Otrivin forsvinner fra listen i dag! :)

28.aug.2010 | 13:36
URL: http://mercibeaucoup1.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

Eirin fra bergen: Du får ha masse god bedring du også!

28.aug.2010 | 14:49
URL: http://nina89.blogg.no/
Merci Beaucoup:

Takk og god bedring til deg og!! :)

Skal prøve å få gjort litt skolearbeid i dag og. Har heldigvis ikke hatt feber i natt, så jeg gleder meg til å bli helt frisk! Håper hosten din går snart over.

28.aug.2010 | 15:39
URL: http://mercibeaucoup1.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits