29.aug.2010 | 01:10

Blogaward winner..

Jeg har fått en blogaward/bloggpris av søte Elisabeth(cogitoergosum),og det hele går ut på å lage et innlegg hvor man skriver 7 fakta om seg selv,for å så utfordre/gi pris til 7 andre bloggere. En fin måte å få vite litt andre ting og tang om personen.
Du skal også legge med bilde (under) i innlegget!


 takk Elisabeth..

7 fakta om meg selv:

  1. Jeg har spilt håndball før,og har vel iløpet av min kortvarige håndballkarriere på ungdomsskolen forstuet/bristet fingrene(pekefinger,fingeren i midten) på høyre håndene 2 eller 3 ganger.
  2. Elsker kaffe og cola,og er mer eller mindre avhengig av de.
  3. Er en bokelsker og har Twilight sagaen,Harry potter og flere bøker av Dan Brown som favoritter.
  4. Har hatt en hetterotte for et par år siden som het Marcus.
  5. Jeg er en lettrørt person(særlig når tante rød er på besøk) og kan ta til tårene når en trist sak er på nyhetene f.eks.
  6. Elsker å fly og må ha vindusplass,eller jeg foretrekker det.Elsker å titte ut av flyvinduet.Har blitt bitt av reisebasillen etter bl.a opphold i Athen i år og turer til  York(england) og Tyskland(for et par år siden),.
  7. Elsker alle dyr,ehm.. værtfall alle utenom ekle krypdyr som slanger,edderkopp og andre dyr som kryper. 2 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!MARITA GUNDERSEN :

så koselig :-D

29.aug.2010 | 01:16
URL: http://maritagundersen1991.blogg.no
Nikky:

hehe tøft! fett design du har:)

29.aug.2010 | 11:30
URL: http://nikky.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits