30.aug.2010 | 09:25

Good morning!Ja, det er fint vær ute. Men jeg håper det holder så jeg slipper å dra med en paraply til Oslo. Vi har heller ikke så mye paraplyer hjemme heller. Fullt mulig at det er fint vær i Oslo også,men vi får se når vi kommer ned ditt.

Forelesning idag, fra 10.15-12.00, yeah! Så blir det nok litt lesing på lesesalen etterpå. Formen er mye bedre,men har veldig sår og ekkel hals. Renner ikke så mye av nesa mi.

Hva skal du idag?3 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!cogito, ergo sum - av Elisabeth :

Så bra at du er bedre :-) kjedelig å være forkjøla, så det er deilig kjenne at den gode formen er på retur

30.aug.2010 | 10:11
URL: http://cogitoergosum.blogg.no/
-monica:

her er det fortsatt varmt.. men idag skal jeg slappe av.. er så sliten:S.. kanskje sove... og sove enda litt til:p..

30.aug.2010 | 10:26
URL: http://moncg.blogg.no
Nikky:

hehe det er spørsmålet!:p

30.aug.2010 | 17:17
URL: http://nikky.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits