30.aug.2010 | 22:08

Uka har startet igjenJa,ny uke..nye forelesninger..mer pensum..lang uke sier jeg bare. Forelesningen gikk fort over idag,og jeg brukte litt av tiden til å nerde litt på lesesalen på Sophus Bugge, og dagens kardinalsynd var at jeg glemte å åpne colaboksen(vet at man ikke skal drikke eller spise på bibliotek.fyfy.. ehm.)før jeg kom, colabokser lager jo litt lyd når de åpnes.. Så ja, lesesaler er lydstille nesten. Så jeg lagde litte gran lyd. jaja,fikk lest  litt før jeg ikke orket mer.


Ble så trøtt etter jeg kom hjem,så jeg har ikke gjort noe fornuftig siden den tid. Har sett på 1 episode av trueblood,før jeg skulle se episoden som kom etter,for å så finne ut at nettstedet ikke hadde episoden likevel. "Chuck"  har jeg også sett på..
hmm.. hva mer kan si.. En slapp dag.Håper din dag var fin!


1 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!-monica:

æsj.. jeg gruer meg til neste uke.. da starter skolen min også;(..

btw glemte å svare deg.. jeg blir her til januar.. men mente du nå hvor lenge jeg skal studere generelt eller her i Kina?

31.aug.2010 | 10:52
URL: http://moncg.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits