31.aug.2010 | 23:47

Guess the day is over soon


Her overlater jeg Miley til lesingen,her fordyper hun seg om ulike folkegrupper som fantes i midtøsten mellom det 2 til 1 årstusen før vår tidsregning. Historie..

Beklager å si det,men i dag har det vært en kjedelig tirsdag. Har så og si bare lest pensum,men alt har gått så treigt idag. Er sliten av ingenting,sitte på ræva å lese pensum. Ikke sliten i den forstand,men slapp og uopplagt. Lesing kan ta på det vettu. Huff,mye syting nå. Bare litt i " alt-er-kjedelig-modus".

Har sett på Grey's Anatomy idag,og det var dagens høydepunkt. Gjeesp. Beklager er litt i kjedemegmodus.. Skal legge meg nå,håpe på en mer givende onsdag,litt mer energi. Null energi idag.
Gjort noe spesielt idag dere?

Natta alle sammen!


1 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!-monica:

jeg syns noen ganger det å slappe blir man mer sliten av:p.. hehe.. så du er ikke alene..

SV: jeg elsker å reise:p.. ja, jeg skal være her i beijing til des. (hvis jeg ikke sa det tidligere:p.)

01.sep.2010 | 06:06
URL: http://moncg.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits