01.sep.2010 | 00:35

I just wanted to say this..

...Good night everyone. Måtte og ville bare si en ting til dere : NATTA! Måtte onsdagen være opplevelserik og spennende for alle,hvis ikke bra!
Takk til alle som titter innom og snoker gjennom mine innlegg. Selv om de i det siste har blitt litt "all about school and other stuff". Alltid koselig med besøk!

Dagene bare går over fort nå,og har lyst å spy ut innlegg som den bloggavhengige  personen jeg kan være til tider. Pensumlesing tar opp tiden min nå,når jeg ikke leser pensum får jeg dårlig samvittighet av alle saker. De 24 timer vi har til rådighet er ikke nok,vil ha mer.


"Sleep" by Salvador Dali

Natta alle sammen!


4 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Nathalie Dahl Naalsund :

God natt til søte deg også :- )

01.sep.2010 | 00:47
URL: http://nutaliee.blogg.no
Nina-Martine:

Uff, jeg liker virkelig ikke Salvador Dali sine bilder, de blir alt for rare for meg :p

01.sep.2010 | 01:11
URL: http://xoxoninamartine.blogg.no/
En melodi - Musikkbloggen:

Sv: Takk for musikktips, har ikke spotify jeg heller ;)

01.sep.2010 | 02:09
URL: http://www.enmelodi.blogg.no
Lillesmurf - Kari:

SV: JA Chili er kjempe søt.. Så Greys i går selv. For en episode. Hva skjer med at Izzi blir sparket og har gått fra Karev :/ Snufs.. Grugleder meg til neste tirsdag <3

01.sep.2010 | 10:33
URL: http://lillesmurf.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits