01.sep.2010 | 23:22

If I could only.....

Have these clothes and have a money tree! All from polyvore.com,where you can put together different outfits and looks!

The Casual Look

3 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Fotograf Bent Erlend Ousz:

Sv: Takk for det, Nina :-)

01.sep.2010 | 23:49
URL: http://OUS.BLOGG.NO
☆Rebella☆ :

Polyvore er virkelig genialt, jeg digger det nettstedet! Gitarvesken var RÅ, og jeg likte buksen veldig godt også+falt for luen i andre sammensetningen.

SV; Tusen takk, snille deg;) Jeg er sjeleglad for kiloene jeg har tatt av, det er alfa og omega forskjell, uten å overdrive, engang, og jeg håper bare så inderlig at jeg får orden på uroen og de vonde følelsene i meg, for de river og sliter meg virkelig helt ut;( Men jeg jobber med meg selv, så det er jo noe, i det minste - det er i hvert fall godt med en pause fra bloggen nå, og å nesten ikke ha vært på nett de siste dagene. Er egentlig kun innom nå for å få svart på de fine kommentarene på innlegget, jeg ble så rørt♥

02.sep.2010 | 00:46
URL: http://supernate.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

Fotograf Bent Erlend Ous:Bare hyggelig bent erlend! fine bilder du knipser!inspirerende!

02.sep.2010 | 23:07
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits