02.sep.2010 | 00:49

De små gledene


@weheartit


Bildekilde(klikk på bildet)

Etter mye om og men så fikk jeg somlet meg til lese ferdig del 2 av kompendiumet,eller det er tre forskjellige tekster/utdrag som er skviset inn i et kompendium. Onsdagen har vært en dag hvor ting har gått fort,men saktig når man vil at den skal gå fort. Litt merkelig,vet ikke helt hva jeg mener selv.

Tilbake til overskriften..
Det jeg også ville si er at det er viktig å ta vare på de små øyeblikkene i hverdagene,selv om høsten er på anmarsj en helt grei årstid for noen,og for andre kan mørkere tider gi mørkere sinn. Hverdagen kan bli ensformig,og tro meg det er har den vært en periode for meg for et par måneder siden som var veldig ensformig . Da er det viktig å ta vare på de små gledene.

Med små gledene mener jeg så mangt. Det kan variere fra person til person.

Men små ting som f.eks sang som setter deg i godhumør,møte med venner,gå turer,ta bilde,bli inspirert av mote,blogge,være med kjæreste eller familie,ha en filmkveld eller se gjennom gamle bilder.


Som sagt, mye kan være de små gledene. Som gjør dagen mye bedre,trenger ikke være mye til å få en til forsette dagen. Vet det er mange som sliter med det,og er kanskje fanget i en sirkel som de ikke kommer ut av. Men det hjelper å finne små holdepunkter,men også variere det.

For min egen del er varierer det dag til dag, f.eks i går så var "de små gledene" å våkne med Miley (familiekatten) på hodeputa mi,ligge å sove videre med henne, kommer over ny musikk som søsteren min vil ha inn på mp3spilleren sin(som kanskje finner sin vei til min Ipod),bli (etter mye om og men) ferdig med andre teksten i kompendiumet.

Virker kanskje ikke som banebrytende,eller noe spesielt. Men for min del er det! Det er ikke alle dager som er like,men prøver å finne noe positivt i hver dag,noe smått og kanskje ubetydelig for noen,men kanskje betydelig for meg..

Har du noen "små gleder" i din hverdag,noe som får deg i god humør eller bedre i humør?(enten det er tvserie,musikk,trening osv.).

2 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Elvira Winje:

Sv: Ja, den gjør det. Skal få fikset det :)

02.sep.2010 | 01:10
URL: http://eelviira.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

Elvira Winje: ser det er fikset=) fint det er! av en merkelig grunn får jeg ikke kommentert hos deg. kan være mozilla som er humør syk igjen.hehe^^,

02.sep.2010 | 23:03
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits