02.sep.2010 | 01:33

31 PAGES AND MORE TO COME

Ja,da ble det de sene natterstime som er gjeldende for meg igjen. Disse siste dagene har jeg kommet inn mitt mega dårlig døgnrytme med sene kvelder,senere "morgenener"(dvs at jeg står opp seeent).
Må bare få orden på tingene,ta meg selv i nakken. Ikke bli sittende foran pcen,og ikke bli så lett distrahert av små ting som bekymringer og mørke skyer som av og til er over hodet mitt. Men idag(torsdag) satser jeg på at jeg leser mye. Ønske til jul er vel å bli en lesehest delux som sluker bøker på flere hundre sider på et par timer eller 1 døgn.

Men vanlig litteratur og pensum relatert litteratur er to vidt forskjellige ting 
(til tider).

Natta sier jeg! I dag skal jeg være flink pike å holde meg unna blogging,pc og ehm.. værtfall blogging. Blir så lett å sitte å lese mange blogger,mye fint å lese der ute. Tiden flyr så fort da. Skal bare lese et par blogger til, så et par til..  And before you know it,the day have turned in to night.

Så vi blogges kanskje utover dagen.. Pensum først,så pc.. That's my rule from now on!

-Nina!

Picture: @weheartit.com/http://weheartit.com/entry/3668929


0 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!
Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits