03.sep.2010 | 14:23

Oh.fredag jah//..og meld deg på til ukens blogg!

Aw.. kjenner at jeg har kommet inn i dårlig døgnrytme. Huff,særlig den feilen at man står opp,legger seg ned på for hvile pga man er trøtt,for å så måtte stå opp igjen for å starte dagen. daffe fredag delux sier jeg, pensum bøkene ligger der de lå i går kveld. Ikke har jeg særlig lyst, har jo ikke noe særlig annet å foreta meg på denne fredagen. Er blakk,så jeg kan ikke dra på kino eller gå ut med venner(ikke at jeg er den festløven av meg.)
Kan jo drive med bloggen,og fikse litt mer bilder i sidemenyen.. Ordne med små ting(ikke store greiene). Vil ikke ødelegge designet som bloggdesignet har laget//ferdigdesign. Glad for at det finnes bloggere som er snille og legger ut gratis ferdig laget design.  Andre steder hvor du kan få ferdig design er thehibi.blogg.no

Men er så slappfisk nå at jeg mer eller mindre vil legge meg under dyna,høre på musikk og slappe av resten av dagen. Litt gå i hi.

Men denne fredagen skal jeg trekke ut 1 blogg som blir ukens blogg fra DENNE LISTA(åpen ukens blogg liste). Tar litt annen hver uke med påmelding, andre uker tar jeg blogger som jeg leser selv som jeg vil anbefale!

Har du lyst å bli ukens blogg? Meld deg på lista HER!Trekker ut bloggen iløpet av kvelden!


Deres fredagsplaner?

Les også:
-Gjeste blogger?Noe å dele?
-Bloggportrett?lyst å være med?
-Følg med på bloglovin?*smile stort for å få flere følgere*
-Følg meg på twitter?

2 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Kaja:

Kjenner til det med dårlig døgnrytme og lite lyst til å lese pensum! Man får trøste seg med at det som er gjort, er gjort, og det som ikke blir gjort er det ingen som husker om 100 år uansett hehe :)

Sv: Ja, nymotens blomstervase dette ;)

03.sep.2010 | 20:59
Nina C(er å finne på wordpress):

Kaja:Enig med deg der, godt å få det unnagjort!=)

04.sep.2010 | 00:43
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits