04.sep.2010 | 03:16

Natta likevel

Ja,da ble det ikke noe særlig CSI:NY titting på pcen, den begynte å skru seg av og på. Jeg har virusbeskyttelse på dataen,så det skal ikke være det...Fullt mulig den ble litt overhetet eller noe. begynner å dra på årene, snart 3 år gammel.


Litt pensum lesing ble det på fredagen likevel.

Ja, da får jeg håpe at ikke pcen streiker. Vet ikke hvor lang garanti man har på pcen heller. Har sannelig ikke råd til reperasjon akkurat nå.men har heldigvis flere pcer i huset(hørtes skikkelig ut som vi var rike..men vi har en snart ancient HP som søsteren min bruker,som fungerer som felles for alle i familien. Den jeg har nå(store) kjøpte jeg første halvåret når jeg begynte på Blindern,men fikk kjøpt meg en en liten skolepc som var lettere å ha med å gjøre.

Så det er ikke nye pcer man har i huset. Men skal ikke bli helt "omg.. hva skal jeg gjøre hvis jeg ikke kommer på nettet..IIIIKK!" Hadde ikke vært helt krise,men denne pcen her har alle bilder og ting som jeg bruker. Så første jeg skal gjøre når jeg for det måndtlige fra lånekassen er å investere i en ekstern hardisk for å spare på notater,bilder og annet.


Nok om det, igår så fikk jeg en uventet telefon fra en gammel( gammel i den forstand at det er evigheter siden jeg hadde sett henne) som var på hjemmelig trakter med en annen venninne. Så vi møttes,skravlet litt og spise is sammen. Før de måtte dra videre.


Kristine(hvis du titter innom) så var det kjempekoselig å se deg og Ingvild igjen! Et par år siden sist. Vi må møtes igjen snart over en kopp kaffe!

Nå sier jeg natta! Hvis du ikke hører fra meg på leeenge så er det enten 1. at pcen klikket,og at jeg ikke får pcen på.2. at jeg har litt å gjøre pga Marita skal ha noen jenter på besøk for å feire bursdag,og da kan det hende at hun trenger hjelp til å forberede til det.

Ønsker dere alle en fin lørdag hvis ikke jeg blogger mer idag!


 
7 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!❤ SARA - HVER DAG! (Har headerkonkurranse!):

Han en fin lørdag du og! :D

04.sep.2010 | 09:54
URL: http://sarahverdag.blogg.no
Mariann Johansen ♫♥♫:

3 år? Det er 3000 pc -år, det, hehe!

04.sep.2010 | 11:49
URL: http://famjohansen.blogg.no
seline ekelund:

så fin blogg du har ♥

04.sep.2010 | 13:30
URL: http://exploreit.blogg.no
-monica:

hm.. vanligvis har man 5år reklamasjonsrett på pc tror jeg.. det er 3 eller 5 år. Tror nok det er 5 år. 3 år gjelder på små elektroniske ting. Siden pc er litt mer avansert så tror de har 5 år, men det spørs jo hva som er ødelagt. Hvis det er pga virus så tror jeg det ikke går på reklamasjonen. Du kan alltids spørre;)

04.sep.2010 | 13:43
URL: http://moncg.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

seline ekelund:Takk..koselig å høre!

04.sep.2010 | 17:57
URL: http://nina89.blogg.no/
Kristine:

Var kjempe koselig å se deg igjen! Husk å si ifra dersom du er i Lillestrøm igjen. <3

06.sep.2010 | 14:21
Nina C(er å finne på wordpress):

Kristine:Skal si fra når jeg er i lillestrøm området vettu! så får vi ta en kinotur med kafé besøk,eller bare en kaffe!

06.sep.2010 | 18:09
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits