04.sep.2010 | 18:10

Eksil her kommer vi

Nå er det straks tide på å forlate leiligheten til eksil hos en felles venn av mamma og pappa, vi(mor,far og barn//barn vil si meg) skal spise middag der og kose oss mens Marita har bursdagsmiddag/fest med sine gode venninener. Nabovarsel er sendt ut og de fleste naboene er borte.Vi skal være der et par timer før vi rusler heimatt igjen. Idag har jeg lest en del pensum og skrevet notater. Sittet ut i solsteika å gjort det.

Vi blogges senere idag/natt. Kommer nok til å sitte oppe sent og få med meg et par CSI:NY episoden jeg skulle egentlig se på igår før pcen min gikk inn i trassalderen og slo seg på/av 3 ganger før den gav seg.
Ønsker alle sammen en kjempe fin lørdagskveld!

Jeg hadde vært super duper glad hvis du gikk inn  HER å stemte på bildet mitt. Vinneren stikker av gårde med en reise til 50 000 kr. Alltid lyst å reise til lengere enn lengst,ehm.. Skjønner hva jeg mener. Reise litt rundt.

Takker for de som legger igjen sin stemme på den siden! Thumbs up og en "internett klem" til alle!6 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Lillamig - Lise BN:

søt blogg du har , hihi :)

04.sep.2010 | 18:15
URL: http://lillamig.blogg.no
❤ SARA - HVER DAG! (Har headerkonkurranse!):

Ha en fin lørdagskveld du og! :D

04.sep.2010 | 18:24
URL: http://sarahverdag.blogg.no
Dorthea:

Morroo!

Ja vans er ganske fine de :) Mitt første par hih=)

05.sep.2010 | 01:10
URL: http://luvdorthealuv.blogg.no
life of nikky - hair tutorial now:

kos deg:)

05.sep.2010 | 12:38
URL: http://nikky.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

life of nikky: takk..det gjorde jeg=)

05.sep.2010 | 21:06
URL: http://nina89.blogg.no/
Nina C(er å finne på wordpress):

SARA:håper du hadde en fin lørdagskveld !

05.sep.2010 | 21:11
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits