05.sep.2010 | 15:52

You left me in the dark

Ikke sippe innlegg guys,bare en liten linje fra min favoritt sang for tiden(Florence + the Machine "Cosmic").


Ja, da var min søsters bursdag vell overstått, etter mitt inntrykk så hadde de alle sammen en fin kveld med god mat & drikke. Jeg var med moren og faren min til Svanhild (en felles venninne) av de,og hadde hjemme laget pizza,spiste kjempe god mat og snakket mye & så på tven.  Koselig å snakke med Solveig (datteren til Svanhild)igjen, har så vidt hilst på henne når jeg har truffet henne her og der.

Vi kom hjem til leiligheten var festen fremdeles i gang,de gav seg etterhver utover de sene natters timer. Jeg fikk ikke sove så mye,pga smarta(that's me) drakk litt kaffe et par timer tidligere. La meg rundt halv fire regner jeg med, med søta Miley ved min side.Jeg sov jo überlenge igjen,og nå må jeg se å få lest noe pensum. Henger litt etter,den gløden og gleden over å startet på skolen igjen dabbet av etter et par dager. Nå starter slitet med å tråle seg gjennom flere tusen pensum sider før eksamen.
Så pcen skal få litt hvile en god del timer nå. Så et par timers bloggpause skal jeg ha!
HVA ER DINE SØNDAGSPLANER?

JEG HADDE BLITT KJEMPE GLAD HVIS DU STAKK INNOM DENNE SIDEN OG STEMTE PÅ MITT BILDE I KONKURRANSEN,HVOR JEG KAN VINNE EN REISE TIL 50 000 KR!//konkurransen varer til den 4.okt 2010//

 
4 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!MARITA GUNDERSEN :

søtt bilde av miley :-D idag skal jeg slappe av , lese bok og se på tv :-D

05.sep.2010 | 16:04
URL: http://maritagundersen1991.blogg.no
Sum-Yee Chiang:

Hey! Kanskje du ble søndags bloggen hos meg i dag. Ta en titt på resultatet :)

05.sep.2010 | 17:28
URL: http://chiangs.blogg.no
Tonje ✿:

wææææ :o katten din er prikk lik min!

http://detersannheten.blogg.no/1281359849_morsomme_bilder_av_pu.html

05.sep.2010 | 22:42
URL: http://detersannheten.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

Tonje: ja,de lignet veldig mye på hverandre!

06.sep.2010 | 18:14
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits