05.sep.2010 | 23:15

Grønt fôrOrdnet med noe grønt fôr til lunsj i morgen på skolen.Har forelesning sånn rundt lunsj tider,og skal også lage meg et ostebrød med noe. Kan ikke holde seg gående på bare grønt,men litt brødmat vedsiden av.

God tips for de som ikke er så særlig glad i brød mat eller ikke vet hva de vil ha på matpakken. Denne søndagen har gått utrolig fort for min del. Mye av det skyldtes pga at jeg sov lenge, jeg var oppe lenge. My fault. Ser litt frem mot en ny uke,men det blir utrolig mye å lese,ta igjen for min del.Uken som var nå skulle være den uken hvor jeg leste mye. Men hadde ikke så mye energi eller lyst.

Men skal skjerpe meg.

//Miley- bilde  er redigert med litt fargeglød....

Skal se én eller to episoder av CSI:NY før jeg legger meg,er ikke helt trøtt ennå. Ikke på det punktet hvor du nesten sovner trøtt.

Får håpe pcen ikke klikker nå.. Da blir det tidlig natt igjen! Kanskje like greit det?0 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!
Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits