06.sep.2010 | 01:38

LOVE RUN COLD


Screenshot fra åpningsscenen til "Love run cold" ep.3,sesong 3//CSI:NY

Pcen holdt seg oppadgående så jeg rakk å se 2 episoder før jeg gav meg, en del av disse husker jeg litt av. Det er det med kriminaltvserier,at du husker som regel hvem som gjorde det,hvis ikke deler/glimt fra serien. Sesong 3 har jeg ikke sett alle episodene på.


Et bilde jeg har skannet inn etter York (England) skoleturen med engelsk klassen i 2007(vgs).

Nå er det på tide å legge seg,finne senga. drømme drømmer,eller tenke tanker. Ny uke,nye muligheter. Jeg er spent på uka,se hva den bringer. I dag(mandag) skal jeg som nevnt i innlegget under ha forelesning,lese litt etterpå med en venninne.Så blogging blir det ikke så mye,et par innlegg kanskje.

Ny look..
Som dere kanskje merker(ehm..værtfall de som følger bloggen min),så har jeg byttet bakgrunn og litt farger på overskriftene i innlegg/menyen. Ikke store greiene. Men det forrige med litt rød/rosa toner ble litt for "sukkersøt" for det høsttemaet jeg var ute etter,kanskje ikke helt typiske høstfarger,men litt annerledes. Så har jeg slengt inn et par bilder på innleggsidene, forsiden vises de ikke eller vises som gråe firkanter.Hva synes dere? Thumb up/down?


Natta sier jeg! Skal tråle gjennom et par blogger til,se etter nye kanskje. Satt grensen for å legge meg innen klokken 02:00.

1 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Viktoria Marie:

Syntes det ble veldig fint :)

06.sep.2010 | 09:25
URL: http://www.viktoriastanker.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits