09.sep.2010 | 15:14

Snart 5000 kommentarer på bloggen min

Kanskje ikke så mye å skrive av hvis man tenker på hvor lenge jeg har blogget(i 2 år).Men er fornøyd med alle som har kommet inn. koselig å få kommentarer og respons på det man skriver,babler om osv.

Tenkte å kanskje ha en liten uhøytidelige konkurranse med kanskje en bloggvurdering eller anbefaling/evt.. plass i sidemenyen for x antall uker premier.

Men vi får se..Nå fikk jeg lastet opp bilde,men det er på den minipcen jeg har. Kanskje noe galt med storepcen eller bare noe midlertidlig som skjedde. håper det er bare en midlertidlig feil,eller så må jeg bruke den lillepcen til bloggen,skifte mellom den store og lille.

Ja,nå skal jeg lese mer pensum..Skulle ønske jeg var den lese hesten som leste flere hundre sider hver dag. Men er ganske treig av meg til tider. Huff,jaja. sånn er det bare.

Så vi blogges senere i kveld! kanskje før også.. men nå er det pensumet som skal prioteres,ikke bloggen.

Takker og bukker for snille folk som legger igjen kommentarer,selvom det til tider er ganske kjedelig innlegg jeg kan komme med.
Takk til de som bare titter innom,og kanskje er bare på besøk også.

Ha en fin torsdag! Humøret er litt bedre(..hint: se to innlegg under). Men kanskje værsyk eller noe.0 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!
Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits