10.sep.2010 | 02:03

Nattatid for..

...meg.. torsdagen har vært utrolig lang og lang. Hørt om å gå på repeat? Bloggingen har ikke vært så innmari spennende for de som har tittet innom i går, det har for det meste gått i klaging og syting for at jeg ikke har fått lastet opp bilder og så ille det måtte vært hvis jeg måtte bytte til en annen nett leser*ironi* Pensum og lesing har vært et flittig brukt tema og kommer nok til å være det helt frem mot begynnelsen av desember.

Image and video hosting by TinyPic
I natt kan vampire diaries fan se premieren på sesong 2, værtfall i Usa.
Vi hjemme her får enten smøre oss med tålmodighet,eller se de på nett/laste ned.

Sett litt på blogger jeg har vært innom at enkelte støter på problemer med å laste opp bilder, vet ikke om det er bare individuelle tilfeller med folk som har mozilla som nettleser eller ei. Hvis dere har problemmet kan dere gå til
tinypic.com,laste opp bilde der og kopiere bildekoden fra der ,som dere limer inn i html feltet (trykke på den html knappen ved siden av ikonet du trykker på når du skal laste opp bilder).Så skal det gå ann, tungvint..men så slipper du å ha bildeløse innlegg som er tungvint å lese.

Har ordnet med meny under headeren,kunne ikke ha så mye ikoner eller knapper pga jeg har ikke så stor blogg. Men den skal se grei ut i Mozilla,men vet ikke hvordan det ser ut for de som har IE(internett explorer),Opera,Safari,Google Chrome etc.

Si fra hvis det er noe galt eller noe! Setter pris på det. Enkelte ting sees best i Mozilla,siden jeg ordner designet i det.

Image and video hosting by TinyPic
Søta♥
Nei,nok blogging.. Huff,skal opp klokken 07.00 for å slepe meg oppover bakken til bussen som går nærmere halv ni.
Blir sur hvis denne her seminargruppa ikke er obligatorisk(og vi kan sitte hjemme å lese lignende stuff).Men det lønner seg uansett å være med,greit uansett selv om jeg må opp grytidelig.


HÅPER ALLE HAR HATT EN FIN TORSDAG,
OG FÅR EN FIN FREDAG.

edit: ser der er noe galt med menyfeltet..sklir utover sine grenser..skal fikse det! // edit #2: nå skal det være fikset.


3 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Malene - livets glade dager:

sv: jaa, det leger de ytre - og kan være med på å lege de indre :) det å få den støtten og den hjelpen fra et annet menneske, og da også en annen mann, det kan være med på å gi dem håp det også. Det beviser for dem at det finnes mennesker der ute som faktisk bryr seg om dem og om det som skjer, og ønsker å hjelpe. De er ikke alene

10.sep.2010 | 02:08
URL: http://www.thedreams.blogg.no
inger zadig:

Jeg har hatt problem med å laste opp bilder iblant, men så begynte jeg å komprimere bildene før jeg lastet de opp, og da funket det fint :)

10.sep.2010 | 03:08
URL: http://izadig.blogg.no
inger zadig:

klikker på bildet--> åpne i--> microsoft picture manager-->bilde--> komprimer bilder---> komprimer for websider.

10.sep.2010 | 18:34
URL: http://izadig.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits