10.sep.2010 | 19:25

My evening!

My friday evening are like this: read some curriculum(eneste engelsk ordet for pensum jeg fant) and watch some tv shows(x-factor/senkveld).
Skribler litt engelsk pga har noen engelsk talende folk jeg kjenner,mamma's kusine med familie bor i Usa bl.a . Vet ikke om de er innom her eller ei,men liker å skrible litt engelsk nå og da for å trene litt.

Image and video hosting by TinyPic

Skal se på XFACTOR i kveld. Elsker å glo på det, så etterpå blir det tid for denne høstens Senkveld med Thomas & Harald.

Image and video hosting by TinyPic

Du merker at det er høsten når alle de faste tvprogrammene begynner,når det er sesongpremierer på de fleste tvseriene.Kanskje ikke her i Norge,men for oss som følger med på nett eller laster ned.

Nå hadde jeg tenkt å sitte å lese på rommet inntil X-Factor begynner.. Ble sittende ved pcen! Litt i Vampire Diaries modus ennå!

**SPOILERE***SPOILER VAMPIRE DIARIES* AVSNITTET  UNDER KAN INNEHOLDE LITT SPOILERE FOR DE SOM VIL VENTE TIL DEN KOMMER PÅ TVKASSA IGJEN**

**
Hvis det er noen som så første episode//sesong 2; vet noen hvilken som synger den første sangen som spilles når jeremy og han(kommer ikke på navnet ) snakker sammen i huset til den avdøde ordføreren, sånn før begravelse-kommme-og-si-kondolere-selskap.. Ups,litt spoilere her. Men de som har sett sesong 1 er det ikke noe spoiler akkurat.5 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Nina-Martine:

Du fant i alle fall det riktige engelsk ordet for pensum! Har aldri hørt noe annet enn det ;)

Iiiikkk, så på Vampire Diaries i dag ettermiddag, kjempespennende, LOVED IT! Så, promo for neste episode, OMG Caroline sier jeg bare altså, gleder meg til å se mer, men håper de ikke fucker det opp :(

10.sep.2010 | 19:42
URL: http://xoxoninamartine.blogg.no/
marinak♥ :

nydlig blogg da :-D

10.sep.2010 | 20:10
URL: http://mahss.blogg.no/
Rebella:

Jeg har X-factor på i bakgrunnen nå, og det gjør vondt i magen, for det er så mye flaut, o g jeg menerdet ikke dømmende, men det er så jeg får skikkelig vondt i magen når jeg ser så mye flaut mtp synging; folk som er fullstendig feilinformert;0 Og så klart vet programmet å utnytte slikt; det er jo helst disse dem viser, og det liker jeg ikke å se på - men samtidig synes jeg det er utrolig gøyt når jeg får se noen som er veldig flinke♥

SV; Snille Nina, tusen hjertelig takk for den fine kommentaren♥ Jeg har virkelig tatt til meg de gode ordene folk har kommet med, og jeg er helt overveldet over hvor skjønne folk er, og like mye over hvor enormt mange som, så ufattelig trist nok, også føler så mye dumt for seg selv - det gir meg bare ENDA mer grunn til å leve det jeg sier om at man alltid må være enda snillere og bedre enn man føler man 'trenger' med folk, for alle har sitt å slite med - Gud vet at det har de. Så tusen takk for at du selv delte så ærlig med meg i kommentaren, og TAKK for at du bryr deg som du gjør, det varmer og rører virkelig♥ Kjempegod klem!

10.sep.2010 | 20:45
URL: http://supernate.blogg.no
cogito, ergo sum - av Elisabeth :

Sv; Ja, hun var et stort ikon for mange :-) bra det ikke bare er jeg som blir så sviske av slike hendelser hehe.. selv om vi ikke kjente disse personene, så bryr man seg jo :-) Nå kan man faktisk kjøre rundt i eksakt samme modell likbil, som Diana ble kjørt i, her i Drammen :-P vet ikke helt om det hadde vært så koselig, men hehe.. sikkert intr. for de som er bilintr. og slikt, men selv hvor fan av Diana jeg er, synes jeg det blir noe sært kjøre i likbilen :-P

Ja, viktig at man blogger for seg selv og ikke føler seg presset :-)

Ser også på X-factor. Et must det, altså :-) ha en kjempefin fredagskveld og helg videre, Nina :-)

10.sep.2010 | 21:20
URL: http://cogitoergosum.blogg.no/
Nina C(er å finne på wordpress):

marina kronheim: takker=) koselig å høre=D

11.sep.2010 | 01:15
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits