11.sep.2010 | 00:16

SOME EGO TIME-PHOTOSHOOT


I stad så sminket min kjære søster meg,dolla meg opp og klæsjet på med foundation til den store gullmedaljen.Synes det var koselig å bli stelt. Så nå kommer det en god del bilder av meg,et såkalt ego innlegg. Er ikke ofte man ser dette her på bloggen min.
Fleste bildene er tatt av Marita,og et par av meg. Har ikke tatt sånn copyright merke på de ennå.  Laster opp i internett explorere og jeg får ikke til å sentre bildene. Er ikke så vant til å ha så mye foundation,og jeg ser mye brunere ut.

Så her går det! Plukket ut et par stykker!
3 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Fabulouscrazy:

Synes det ble veldig fint jeg:)

11.sep.2010 | 00:31
URL: http://fabulouscrazy.blogg.no/
cogito, ergo sum - av Elisabeth :

Så utrolig lekkert :-) søt du er :-)

11.sep.2010 | 10:59
URL: http://cogitoergosum.blogg.no/
Christine:

Så søt! :)

12.sep.2010 | 20:25
URL: http://chiss.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits