11.sep.2010 | 01:45

Off with the makeup

Da skal jeg snart hoppe i køys med min Pinky,min ipod.. Har ikke noe mannebein oppi senga mi(..ennå.. bill.mrk singel...på utkikk etter den rette! dagens kontakt annonse!).

Image and video hosting by TinyPic
Da er klokken rundt halv to allerede, skal ikke noe særlig spesielt tidlig på lørdagen. Men skal opp å lese pensum før vi får familiebesøk,vi skal feire min søsters bursdag på etterskudd,en forsinket familiebursdag. Jeg skal kjøpe bursdag gave til henne på etterskudd neste uke da stipend/lån tikker inn.

Image and video hosting by TinyPic
Søta Miley!
Har drivet å svart på alle kommentarene som har tikket inn, har ikke godkjent fortløpende (er ganske treg av meg på det område). Men har sittet foran tven sammen resten av familien å sett på X-FACTOR og så Senkveld med Thomas og Harald etter det igjen.  Mellom tiden har jeg lest litt pensum.

Vil bare takke alle som legger igjen kommentarer eller er bare på besøk!

Da skal jeg legge meg.Er utrolig trøtt,sliten og slapp.Stod jo opp "ganske"tidlig på fredagen. Hadde en nokså tørr forelesning og en grei fredagskveld hjemme med familien!

Hvordan var din fredagskveld, så du på X-FACTOR / SENKVELD ?

Blir nok ikke så mye blogging for min del på lørdagen(altså idag), hvis det blir familiebesøk,(de er begynt å brygge på noe hos brodern & co)og alt. Mye å gjøre, leke og fly rundt. Men vi blogges!

Ha en fin lørdag alle sammen som titter innom, ta vare på dere selv!



4 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!



Helene (inspirasjon) :

ha en fin dag :))

menyen din ble veldig fin! du er virkelig flink med dette du!

11.sep.2010 | 09:00
URL: http://inspirasjon1.blogg.no
Lillesmurf - Kari:

SV: Ja fredager er den beste dagen <3 Håper du koste deg i går søta :)

11.sep.2010 | 10:10
URL: http://lillesmurf.no
BIA:

sv: takk!:) ja det er meg, jeg vrikket foten da vi var på turen, og slet/forstrekte leddbåndene i ankelen:/

ha en fin lørdag du å!

11.sep.2010 | 12:08
URL: http://biasjovoll.blogg.no
Caroline:

sv: nei, har ikke lest de, for gidder ikke lese på engelsk.. har de kommet på norsk nå da? da skal jeg lese de :D

11.sep.2010 | 13:41
URL: http://carroogirl.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!







Meny



BESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:













hits