12.sep.2010 | 02:50

Run for your mother,run for you father,run for your sister and brother..

Bare en sanglinje fra sangen "Dog days are over" av Florence + The Machine, har hatt den på hjernen denne uka. Begynt å høre på den gruppa og de har en god del låter som du lett får på hjernen...
Image and video hosting by TinyPic
foto: privat
Bildet ovenfor er tatt i går når brodern og sønnen var på besøk.Litt morsomt med bilder som har blitt tatt uten folk er klar over det.Noen ganger blir resultatet helt greit,andre ganger ikke helt greit.
På bilde ovenfor ser jeg ganske oppgitt,men tror jeg bare forklarer nevøen min noe. Husker ikke helt hva det gjaldt egentlig.

Image and video hosting by TinyPic
Leser om Olav den Hellige og hvordan han "innførte" kristendommen. Innførte i klamme tegn er
i dette tilfelle lagt til,siden Olav den hellige tvang kristendommen på folk,på den tiden..(.."by all means")

Nå må jeg pelle meg i sengs, huff. klokken blir vel 03.00 før jeg får lettet meg opp fra sofaen. Miley (pusen vår) ligger å sover ved siden av meg. Hun har ikke vært så mye ute pga det regnet så utrolig mye i går(lørdag). Hun liker ikke regne vær.

Ville bare si natta, håper jeg er mer effektiv enn i går med tanke på pensum lesing. Leser norges historie fra ca 700->1537 eller noe(husker ikke akkurat årtallet nå).

Håper alle får en fin søndag! Håper været blir litt bedre,har lyst å ta meg en fototur snart. Lenge siden sist.

Natta!

en buhumelding ifra blogginnhaveren: Vet det jeg kommer til si er ganske shallow og "careface", er egentlig ikke opptatt av det,men har 9 følgere på bloglovin,vil gjerne ha et rundt tall.. hehe. For å motivere mine snille lesere(og holde opp en mental gulerot),så sier jeg sånn at: den som klikker nå og følger meg via bloglovin,får en liten linking/omtale i et innlegg.husk å nevne at du følger meg !

dagens whocarenote! <klikk her for følge meg på bloglovin>. Kjekt nettsted hvor du kan følge alle favoritt bloggene dine på ett sted. du trenger ikke å ha blogg for å melde deg inn og det er gratis!
9 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!TrineCam ♡- BLI MED PÅ BLOGGTALENTER 2011:

søte nevøen din.. kose deg med pusen og sove godt, Nina. Takk for alle kommentarer.

12.sep.2010 | 03:01
URL: http://www.trinecam.blogg.no
-monica:

hehe..skjønner godt hva du mener.. noen ganger syns jeg sånne "overraskende" bilder blir finere, fordi de er mer naturlig:p.. andre ganger ser de bare helt forferdelig ut.. dette bildet ble bra;).. hehe

12.sep.2010 | 07:35
URL: http://moncg.blogg.no
Lillesmurf - Kari:

Sv: JA fløyel på klær er ikke fint.. Huff.. Jeg synes det rett og slett er kjempe stygt jeg! Enig med deg, det bringer dåååårlige minner ;P

12.sep.2010 | 10:33
URL: http://lillesmurf.no
Kaja:

Jeg er ganske enig med Miley, pusen din! Liker ikke regn jeg heller..

Sv: Jeg er skiftleder på Burger King :) Kan hende jeg har sagt det, men tror ikke jeg har blogget om stillingen min. Men i hvertfall det som er jobben min :)

12.sep.2010 | 10:47
Nikky:

utrolig kult og fint design måtte bare si det :)

12.sep.2010 | 13:57
URL: http://nikky.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

Kaja: hehe..så bra at du er enig med henne. Det er sant,husker nå at du jobbet der. eller husker det var en som jobbet på burger king som jeg leste bloggen til.hehe

12.sep.2010 | 14:04
URL: http://nina89.blogg.no/
Nina C(er å finne på wordpress):

Lillesmurf: huff,ja..bad memories!

12.sep.2010 | 14:05
URL: http://nina89.blogg.no/
Nina C(er å finne på wordpress):

monica in Beijing..: takk=) overraskende bilder er fine til tider!

12.sep.2010 | 14:08
URL: http://nina89.blogg.no/
Nina C(er å finne på wordpress):

TrineCam: takk trine!

12.sep.2010 | 14:09
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits