12.sep.2010 | 18:16

TACO PART 2


Ja,da var restemiddagen av tacoen fra i går ferdig,og magen er hvilt før jeg skal gjøre lekser. Man må huske å vente minst 30 minutter etter at man er spist før man gjør lekser! hehe.

Nå skal jeg gomle i meg is, så skal jeg lese en god del timer.Søndager er ganske greie med forhold til lekselesing, man slipper å tenke at det er mye på tvkassa.  For på søndager er kanskje bare søndags filmen på tv3 som kanskje kan være noe. Vet ikke hva slags film det er i kveld.(sjekket nå: det er Ocean 13, kl.21.20 på tv3 for de som er interessert).

Har lastet ned Picasa 3,skal se om den er noe tess. Bruker som regel Photoscape versjon 3.5 nå for tiden for å redigere bildene mine.

Får se hvordan den funker.. Nå laster den inn alle fotoalbumene jeg har på pcen. Det er en del. Må ta en skikkelig "ryddesjau" på pcen med tanke på bilder. Er mye som kan slettes. Må kjøpe meg snart ekstern hardisk,så jeg kan føre over album som jeg er "redd" for,i tilfelle den går under.

HVILKEN FOTOREDIGERINSPROGRAM BRUKER DU?
GJORT NOE SPESIELT HITTIL IDAG?

2 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!BIA :

sv: ja, jeg synes værtfall boken er bra hittil:)

kos deg med leksene da, ha-ha:p jeg har bare slappet av idag!

12.sep.2010 | 20:53
URL: http://biasjovoll.blogg.no
cathsverden:

SV: tusen takk :) det håper jeg også. beklager så sent svar, er blitt kraftig forkjølet så har vært ganske borte en stund. det går bra veit du, er du kommet videre med scrapbook bidraget da? :)

ååå det så godt ut. jeg elsker taco. nå fikk jeg ekstremt lyst på taco

12.sep.2010 | 21:47
URL: http://cathsverden.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits