12.sep.2010 | 22:02

Lese søndag part 2

Nå har jeg fått lest ferdig sidene 45-108 i historie  boken visst ovenfor,enda har jeg en god del igjen(skal lese totalt 325 s). Det har gått så treigt idag. Mye av det jeg leser er ganske interessant,men enkelte ting er til å sovne av. Har vel sammenlagt i dag lest 4,5 time  hvis jeg legger tilsammen .Tok en pause for å skifte buret til søta under.
Ellers så har søndagen gått fort over,sov ikke så alt for lenge heller idag. Ser frem mot en ny uke. Neste uke får vi oppgaven vi skal skrive i særemnet "Trolldomsprossesene i Norge". Muntlig trening i den andre særemne gruppene(ikke noe jeg gleder meg til).


Hvordan var din søndag?er jo ikke helt over ennå.. men hittil!


- en liten minikonkurranse: den som blir den tiende følgeren som følger meg via Bloglovin får en liten linking/bilde av header i neste innlegg jeg skriver(eller om jeg vier et innlegg. det har jeg ikke bestemt meg for ennå).Skriv at du i kommentarfeltet under at du har gjort det.. så jeg vet hvem det er!
1 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!TrineCam ♡- BLI MED PÅ BLOGGTALENTER 2011:

Bella er så søøt.

jeg har bare synes synd på meg selv er helt sylteforkjøla som alltid på denne tida av året.

12.sep.2010 | 23:57
URL: http://www.trinecam.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits