13.sep.2010 | 01:58

I thought love was only true in fairytalesSøndags kvelden/ natt til mandag så jeg,Marita og Mamma på denne filmen. Elsker shrek filmene!

Ellers så har søndagen gått ganske radig over, rakk ikke å poste "ukens innlegg" heller. Men får ta det igjen.Nå skal jeg legge meg, er ganske trøtt selv om jeg tok meg en kaffe latte mens jeg så på Shrek 2.

Men over til noe annet.. jeg var innom forsiden på bloggen min(hender jeg pleier å sjekke hvordan ting og tang er,som regel pleier jeg bare å forhåndsvise hvordan innlegget ser ut på innleggs malen).

Men på forsiden så er det sånn at halve /første avsnitt av hvert innlegg nederover forsiden er linket til selve kommentarsiden til innlegget. Ikke noe galt med det,men det er litt irriterende for jeg vet ikke hvordan jeg fjerner det. Tenkte først det var noe galt med linken. Men nej, sikkert noe på selve css eller malene jeg har tuklet med.

Er for trøtt til å gjøre noe seriøse undersøkelser(med det lille tekniske rundt bloggdesign jeg vet), så jeg endrer foreløpig bare på selve link fargene. Så det ikke er skrikende babyrosa,så dere som er innom forsiden må myse for å se hva som står på første delen av innlegget eller hele..

Sånn ser det ut..(eks.) hvis du går på forsiden min..(vet ikke om det har noe med mozillaen min eller pcen)Noen som vet?


Ser ikke mye her..

Nå sier jeg natta! Skal opp tidlig, ha forelesning,levere bøker som jeg har lånt på biblioteket,som jeg vet ikke om det er for sent eller ei. stod feil dato på når jeg lånte den(så er det to uker fra den datoen det gjelder).

Jaja,natta folkens!

0 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!
Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits