13.sep.2010 | 19:07

Extreme

Da skal jeg prøve å få gjort noe fornuftig,før jeg skal se på "Chuck". Forrige episode sluttet så innmari spennende,at jeg må bare få med meg forsettelsen. Vært på en liten tur for å ta litt bilde(ble ikke så veldig mange). Men det er så fine høstfarger ute. Måtte bare lufte meg litt,så fint vær ute. Nå ser jeg litt på "Extreme Makeover-Home Edition".Tårene renner som bare det. Hver bidigste gang så sitter jeg å tuter når jeg ser på det programmet.

Bilde redigert med glød,var ganske lyst fra før så jeg tok litt dypere glød. Kameraet mitt er ikke så bra når det
gjelder skarp lys og når der er mye sollys ute.


Håper alle får en fin kveld!
Skal du se på "Chuck"?


1 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!carinacharlotte:

Har aldri hørt om Chuck jeg :O hehe.

Nydelig bilde!!

13.sep.2010 | 20:08
URL: http://missbee.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits