14.sep.2010 | 00:50

Then the tuesday came'Ser det er litt skrive feil ovenfor,beklager.litt seint på natt.Meld deg på til bloggportrett 2010,skal velge ut 2-3 bloggere å intervjue.Kanskje det blir din blogg? Husk å skriv mailen når du melder deg på <<denne linken her>>!Kontakter de utvalgte via mail og blogg.


Brenner du inne med en historie,personelig eller ei. Et dikt eller en bok-film-eller produkt anmeldelse?Da kan du få lov til å spre det via denne bloggen i form av Gjesteblogger. Lenge siden sist,og det er koselig med folk som vil enten bidra med personlig historie eller en bokanmeldelse/anbefaling. Det kan være en viktig sak,debatt du har lyst å få i en annen leserkrets.

Send bidrag til: ninacg89@gmail.com eller les mer om saken ved å <<klikke her>> 


2 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!>> VAAALI

:

du har utrolig pent design! :)

nei, dette er ikke spam som jeg sender rundt til alle, men syns ditt var litt spesielt:) du har sånn post-itlapper osv liksom:b genialt

<3 vaaali

14.sep.2010 | 00:55
URL: http://www.vaaali.blogg.no
Nathalie Dahl Naalsund :

Høres ut som en knall plan du har! god natt :)

14.sep.2010 | 01:06
URL: http://nutaliee.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits