14.sep.2010 | 19:43

Gode gjerninger


Ja, da har jeg fått satt meg ned foran pcen etter en tur på Ask,en tur innom dusjen. Skal begynne å lese litt,tiden har flydd unna litt egentlig. Jeg møtte søsteren min på Jernbanetorget etter seminarforelesningen var over,så spiste vi på burgerking der. Ble plaget av en gammel sigøyner dame som stappet nesten rosene hun ville selge oppi maten vår. Vi ignorerte henne,mye pga at vi ikke hadde småpenger,men også jeg synes det er irriterende med pågående tigger. Ble lei av det etter studieoppholdet i Athen.

Men så fikk jeg med en  ekstra cola på Burgerking etter en misforståelse, så jeg gav min til en uteligger(norsk)  som sitter på overgangen/broa mot Oslo Bussterminal og Marita gav noen småpenger også. Ikke misforstå.Jeg har ikke noe mot utlendinger eller noe,tro meg. Men ble litt "tatt på senga" at hun sigøyner damen var så pågående.Ønsker alle en fin kveld!

Da blir det Grey's Anatomy i kveld!whoppie!

Dette skjer idag: Forbudt kjærlighet, sjalusi og et vanvittig karrierejag er noen av utfordringene for legene ved prestisjetunge Seattle Grace Hospital. En pasient dør uventet og legene blir etterforsket.nå starter jobben med å legge fra seg pcen...


3 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!paula pl:

heheeh. e-post adressen er pplepe@live.com

14.sep.2010 | 19:50
URL: http://paulapl.blogg.no
MARITA GUNDERSEN :

Snille vi var idag :-D hihi

gleder meg til greys ikveld :-D

14.sep.2010 | 20:16
URL: http://maritagundersen1991.blogg.no
xoxoninamartine:

Haha, det var en gang jeg og noen kamerater satt å spiste på Aker Brygge også kommer det forbi en sånn sigøyner som skulle selge noe eller et eller annet, og den ene kameraten min sa "mosh" (eller noe lignende til dem) og da gikk hun ganske fort. Det betyr visst pell deg vekk eller noe på sånn språk dissa utlendinga prater, hahaha :p

14.sep.2010 | 21:08
URL: http://xoxoninamartine.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits