16.sep.2010 | 09:05

The uneasy feeling

 


@weheartit

Har fått somlet meg til å skrive et lite innlegg denne morgenen. La meg rundt fire tiden etter å lest litt pensum. Hadde planer om å ta ni bussen,men må innom Ask for å kjøpe meg månedskort for kr 800. Svi av litt penger tidlig morgenen. Så jeg får heller prøve å lese det jeg kan før seminargruppen i nyere norsk historie,hvor muntlig trening står for tur. Blir urolig av tanken at jeg må være muntlig i en klasse med fremmende mennesker, selvsagt rekker jeg opp hånden hvis det er noe jeg vet og sånt,det er ikke det.


Men jeg liker ikke den følelsen jeg får før jeg skal bli stilt i "søkelyset" foran alle. All eyes on me.. Kjenner hjertet banke fortere,forterer jo nærmere min tur. Vet ikke helt hva det vil si med muntlig trening,det er noe nytt som  er i seminargruppene. Kan være at vi sitter i grupper og diskuterer,eller om at vi har åpen diskusjon hvor det går på runde å si hva en og hver mener.

Kanskje jeg bare overbekymrer meg,tenker for mye. Får lese de sidene vi skulle til den gruppen. Det verste er også møte uforberedt til en time,hvor en lærer kan plutselig velge deg for å se om du har lest. Selvfølgelig skal man lese før timene,er ikke det. Men når du ikke har fått tid til det..Bilder fra sesong avslutningen på Trueblood(season 3).

Ønsker alle en fin dag,skal være en god del timer på skolen ettersom jeg har to forelesninger(deriblant den seminargruppen),så skal jeg lese litt mer. I går så fikk jeg ikke lest så mye. Men skal prøve å rekke "X-FACTOR" kl 20.00.

Ønsk meg lykke til idag,håpe at det er bare hjernen min som overbekymrer seg. Har det med å gå sånn. Bekymre meg uten grunn,få vondt i magen og føle ubehag.

Vi blogges utover dagen!Inntil videre! ta vare på dere selv!

2 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!cogito, ergo sum - av Elisabeth :

Kjenner igjen følelsen. Er ikke god. Jeg hater også å lese/gjøre noe foran andre, som foregår muntlig. Jeg blir helt stiv og kjeitete. Men som regel, om jeg først våger meg utpå det, så føles det bedre etterpå. Man føler man har seiret på en måte, selv om det kanskje ikke føles sånn mens det hele foregår. Det er nok en god trening. All mulig lykke til! Det går nok kjempebra skal du se :-) Skal tenke på deg :-)

16.sep.2010 | 10:59
URL: http://cogitoergosum.blogg.no/
Nina C(er å finne på wordpress):

cogito, ergo sum:Koselig at du tenkte på meg! var ikke så ille som jeg trodde. bare meg som tenker og bekymrer meg for mye!

16.sep.2010 | 22:49
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits