18.sep.2010 | 00:10

OVERNATTINGS GJESTEN ER ENDELIG I DRØMMELAND

Ja, vi har somsagt besøk av Kristoffer, nevøen min. Han skal overnatte til i morgen,men han er ikke så veldig glad å sove over her. Enkelte ganger sovner han med en gang,men ikke dag. Han prøvde å holde seg oppe,overtrøtt. Vil til mamma,og sove i egen seng, var en del argumenter som ble brukt.

Tante prøver å få han til sove,prøve å overtale,fortelle eventyrer og masse rart. Men det trengs farmor(moren min) til å få han til å sove.
Men det har vært en koselig fredag, jeg og kristoffer har lekt mye sammen. Vært på lekeplassen,sett på "Nysjerrige Nils".

Vært litt lite pensum lesing, blir det når man leker mye og har det gøy med nevø. Skal prøve å begynne på kvalifiseringsoppgaven /særemnet i ene faget i morgen etter Kristoffer har blitt hentet ut på kvelden.

 

Nå skal jeg se på den andre episoden av "Vampire Diaries" sesong 2. Har ikke fått sjans til å sette meg ned før nå. Blir spennende!

Forresten vet noen når X-FACTOR går i reprise?

Vi blogges etter jeg har sett Vampire Diaries!
3 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Chalten:

Det er nok koselig, men litt styr når en ikke vil sove.

18.sep.2010 | 00:46
URL: http://www.chalten.blogg.no
cathsverden:

SV: hehe jeg har samme problemet du, men akkurat den boka hadde jeg ventet så lenge på at den hoppet helt frem i bokkæen min ;) er heldigvis ferdig med både true blood bøkene (alle ti) og house of night (alle 7) så jeg kunne gjøre det:)

de to første i triologien er ute på norsk. den første heter dødslekene og den er helt klart den beste av de tre. på engelsk heter den the hunger games. bok nr to heter opp i flammer på norsk og catching fire på norsk. bok nr tre er altså da mockingjay. aner ikke når den kommer på norsk.

send meg en mail og be om adressen der. jeg reiser til paris om ikke lenge. flyet går fra gardemoen 07.30 så må være der halv 6! noe som vil si at vi må reise hjemmefra halv fire. så planen vår er å døgnet. er rimlig stressa nå for å si det sånn. har mye jeg må rekk før den tid;) men send meg en mail så jeg husker det ok ? :) og ja, 20 kroner var helt rett :D

18.sep.2010 | 01:06
URL: http://cathsverden.blogg.no
TrineCam ♡- BLI MED PÅ BLOGGTALENTER 2011:

Koselig medliten overnattingsgjest da.

SV; Joda, jeg vet at de kan bli mindre, hehe. Men om jeg noen gang bir fornøyd tviler jeg på..

18.sep.2010 | 01:59
URL: http://www.trinecam.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits