18.sep.2010 | 02:52

Games onAw..*sukk* Har sett på den andre episoden av Vampire Diaries (sesong 2)og andre episoden av Glee (sesong 1).
Gleder meg fremover på Vampire Diaries,men gleder også til å se videre på Glee!
Begynt å like den serien(litt drama,highschool,love,humor,music)Synd at jeg må vente 1 uke på se neste episode av Vampire Diaries,men da har jeg noe å glede meg til hver fredag.Da legges både episoden ut på nett,og man kan laste den også.Som nevnt i innlegget under så har vi overnattingsbesøk av Kristoffer(nevøen min),så da blir det ikke så mye pctid eller blogging for min del iløpet av lørdagen. Så dette blir nok kanskje det eneste før ut på kvelden.Men det for gå,man ikke alltid sette bloggen først. Man må leve litt. hehe Men jeg kommer nok til å stikke innom en tur hvis muligheten melder seg.Skal prøve å få lest litt hvis jeg for tatt meg pause i leking med tog,fotball eller se på tegneserier(noe jeg ikke har noe i mot i grunn).


Fra andre episoden av "Glee" sesong 1.

Da sier jeg NATTA til alle sammen som stikker innom. Skal prøve å få meg noe søvn på gløgga ,siden en viss liten gutt har det med å stå opp i halv seks tiden om morgenen. Ikke alltid tanter fungerer så tidlig på morgenen.  He should reed the instruction that follows with aunts, hehe.

♥SER DU PÅ VAMPIRE DIARIES/GLEE?
♥SKAL DU GJØRE NOE SPENNENDE DENNE HELGA?


3 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!» Gavin. :

Sv; De er kjempegode! Så bra, let me know når du har laget dem.

18.sep.2010 | 04:38
URL: http://gavin.blogg.no
Lillesmurf - Kari:

SV: Enig med deg søta <3 God helg :)

18.sep.2010 | 10:55
URL: http://lillesmurf.no
Nina C(er å finne på wordpress):

Lillesmurf:god helg til deg også!

18.sep.2010 | 13:25
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits