19.sep.2010 | 23:13

FINALLY

Hele går kveld hadde jeg problemer med å logge inn på blogg.no, skikkelig irriterende for en bloggavhengig person som jeg er. Som liker å skrible ned tanker om alt og ingenting,til alle tider på døgnet. Må jo få litt søvn på gløgga,så det blir ikke helt 24-7. Overrasket ikke at jeg er på "aktiv" lista på forsiden(ikke at jeg har planer om det). Er ikke så aktiv i den forstand.

nok om det. Noen andre som har hatt det problemet? At det får meldingen "Beklager,teknisk feil..blabla". Så det er derfor jeg ikke har spydd ut innlegg,pluss at jeg har vært på skogstur nesten hele dagen med familien.

Skal slenge ut et par bilder fra turen etterpå.Skal bare laste de inn på pcen,endre størrelse osv. Uka har gått fort,så det er ikke så mye av det faste jeg har fått til. Blir ikke lett å ha faste ting på faste dager(f.eks ukens blogg,star of the week osv.. ender opp at jeg samler opp de mot slutten av uken..vi får se!)
0 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!
Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits