19.sep.2010 | 23:38

Avatar evening

Da begynner bloggrushet, har ikke fått min daglige dose av blogging fra i går og idag. Så ville bare skvise inn et eller to innlegg før søndagen er omme. Så skal jeg komme med det faste ukes innlegget mitt hvor jeg oppsummerer uken som har vært for min del. Hva som har opptatt meg,musikk,tvserier (you name it)..

Har sett på "Avatar", 2 gang for min del. Så den med moren,faren og søsteren min idag. Det var ikke noe spesielt på tvkassa likevel. Kjempe fin film,husker jeg likte den kjempe godt etter at jeg så den på kino. Ble kjempe glad for at jeg fikk den i bursdag av min søster.

 

HAR DU SETT DEN FØR?

LIKE/DISLIKE?


2 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Silje Helen:

sv: takk for det :)

19.sep.2010 | 23:58
URL: http://siljeheelens.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

Silje Helen: Bare hyggelig=)

20.sep.2010 | 14:43
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits