20.sep.2010 | 00:49

MERKELIG DRØMMER

De siste par dagene har jeg begynt å drømme noe innmari merkelig drømmer.Kanskje ikke merkelige drømmer sett fra utenfra,men jeg skjønner ikke hvorfor jeg har begynt å drømme så mye og livlig hverdag(nesten).

Som oftest husker jeg ikke drømmene mine,bare brøkdeler av de når jeg våkner opp. For et par år siden har jeg periodevis netter med mange forskjellige drømmer. Så jeg bestemte meg for å ha en slik "drømmedagbok" ved senga mi med en penn ved siden av,klar til å rable ned drømmen enten i hele eller stikkordform.

Natt til i går(lørdag/søndag),så hadde jeg en drøm om tornadoer. Plutselig kom de utenfor eller nærheten av boligfeltet vi bor. Først var det svake og ikke farlige,etterhvert begynte de å komme fler og fler. Nærmere og nærmere for hver dag som gikk. Tilslutt så var det så mange,at jeg kjente at jeg ble redd. Skjønte ikke hvorfor det kom tornadoer i Norge. Ikke minst i Gjerdrum av alle steder...Var så mørk og dyster stemning over den drømmen,at de kom nærmere og nærmere. Kommer for å sluke meg. Våknet like før en stor tornado kom mot leiligheten der vi bor.

 

HAR DU HATT MERKELIG DRØMMER FØR?

NOEN SOM VIL PRØVE SEG PÅ DRØMMETYDING?


2 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!katinkahansen:

ja har hatt en del merkelige drømmer :)

20.sep.2010 | 09:45
URL: http://katinkahansen.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

katinkahansen: Bra at det ikke er bare meg som har merkelig drømmer..i natt hadde jeg ingen(som jeg husker)..

20.sep.2010 | 14:42
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits