20.sep.2010 | 01:24

A spider in my hair

Tenkte jeg skulle straks legge meg. Så får jeg heller legge ut flere bilder av gårsdagens skogstur med familien. Var en kjempe fin tur. Godt å komme seg ut og i naturen. Vekk fra mas og fjas. Anbefaler virkelig en skogtur for å klarne tanker eller ta bilder rett og slett.


Før jeg legger meg (ehm), så skal jeg se én episode av tvserien "Glee". I går så var det noe surr med pcen og lyden,så den hakket hele tiden. Skal se om den funker nå. Ellers så er jeg passe klar for natten. Får se om jeg får noen merkelig drømmer igjen(les : merkelig drømmer)Skal legge ut flere bilder fra skogsturen. Fleste ble ikke så klare,pga fokuset på kameraet mitt som begynner å bli litt dårlig eller noe. Så det ble tatt mange bilder av meg,nevøen min tok en del også. Men ble ca. 24 bilder som ble greie.

Etter at jeg kom hjem så kjente jeg at det var noe som kilte på skulderen min,tenkte først at det var et hårstrå. Så tar jeg på skulderen min,og kjenner da at det er noe som tusler der. Så jeg tar tak for å se hva det er,og oppdaget at det var en liten edderkopp som hadde falt ned fra håret mitt.

Ekkelt,nok en av tingene du kan få med deg hjem fra en skogstur. Heldigvis en bitte liten edderkopp.

HÅPER ALLE FÅR EN FIN UKE!


3 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!katinkahansen:

æsj, så ekkelt ! : o

20.sep.2010 | 09:51
URL: http://katinkahansen.blogg.no
Kine Madeleine:

Edderkopper er virkelig en ukul ting, faktisk så var det en på rommet mitt hos mamma i går, og vi bor i blokk 2 etasje, men sant nok den fikk kjenne livets harde villkår nemlig min krykke makt :-)) hehe, ha en flott dag videre!

20.sep.2010 | 10:44
URL: http://kinem2.blogg.no
cogito, ergo sum - av Elisabeth :

Er deilig med skogtur :-) noe av det jeg liker best også. Da slapper jeg virkelig av. Så koselig ut :-) men edderkopp i håret.. det er ikke like koselig hehe :S

20.sep.2010 | 11:47
URL: http://cogitoergosum.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits