21.sep.2010 | 11:27

You got the love

Litt randome overskrift,men liker den sangen av Florence + the Machines. Jeg la meg vel etter 3 episoder av "Glee". Ble sånt tanke gang "bare én ti...én..oh.. noe spennende skjedde i slutten..kaanskje se hva som skje videre"..Who need sleep liksom?!

Gikk jo bra å stå opp,det er ikke det. Uansett når jeg legger meg på døgnets tider,så greier jeg på en eller annen merkelig vis å komme meg opp av senga. Idag har jeg bare 1 seminarforelesning ut på dagen,så skal jeg møte Hanne K. for å spise litt mat på campus før vi leser et par timer sammen.

Så det er mine planer for dagen.Sola skinner.Håper det er like varmt i Oslo.

Håper jeg får en effektiv dag. Håper dere som titter innom får også det! Ønske jeg skulle hatt en magisk tryllestav for å få vekk kviseutbruddet jeg har fått på haken min. Alle har bestemt seg for å møtes der. irriterende. Jeg er litt "orker-ikke-å-klæsje-på-1kg-foundation" for å skjule de modus og humør.Dessuten har jeg ikke det. Dette er sånn jeg er på godt og vondt,har slitt med kviser mange år. Spesielt før tante rød kommer for jeg skikkelig utbrudd.

Huff,noen som kan anbefale en god rensekrem som du får gode resultater fort(og ikke på svi av flere hundre kr?).?
Vet du må kanskje betale for å få gode resultater. men har ikke så god råd at jeg kan betale 400-500 kr for en god renseserie.

Nok syting,det får gå! Ha en fin dag!

3 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Nina:

Haha, kjenner igjen det med søvnen!

Apropo rensedings, i Sverige har jeg funnet en krem fra Aco, den fjernet kvisene mine veldig fort, er å anbefale!

Er ikke sikker på prisen, men det var moren min som kjøpte den, tror ikke den koster allverden, er jo en mulighet om du skal til Sverige en gang!

21.sep.2010 | 13:04
URL: http://nina1995.blogg.no
Lillesmurf - Kari:

SV: Sorry sent svar, men et litt hektisk liv om dagen ;P

Unni Lindell er superbra. Sukkerdøden er den nyeste boken hennes, og jeg anbefaler den virkelig på det sterkeste. Helt RÅ! :)

21.sep.2010 | 13:29
URL: http://lillesmurf.no
Nina C(er å finne på wordpress):

Lillesmurf:Skal prøve å få lest sukkerdøden!

21.sep.2010 | 20:06
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits