21.sep.2010 | 20:34

THE CANDY MONSTER IS BACK...Foreldrene mine,søsteren min og en venninne av henne dro idag på Harry tur til Charlottenberg. Jeg sendte med søsteren min 100kr til å kjøpe godis til meg. Ovenfor ser du kuppet,mye godis og namnam for meg i tiden fremover. Så da blir det godteri til Grey's Anatomy ikveld. Speaking of, så burde jeg begynne å lese. Tenkte jeg skulle få unna litt lesing før jeg ser på Grey's.

Har hatt en fin dag, vært på seminarforelesning,spist middag på fredrikke med Hanne K(Lasagne var det idag bl.a). Så prøvde vi å lese,men det ble mest skravling.

Håper alle har hatt en fin tirsdag!

Skal du se på Grey's Anatomy i kveld?


8 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!TrineCam ♡- BLI MED PÅ BLOGGTALENTER 2011:

Kos deg. nei følger ikke med, men jeg spiser snop i dag.. hihi.

21.sep.2010 | 22:22
URL: http://www.trinecam.blogg.no
marika - mmarika.com:

kos deg:)

21.sep.2010 | 22:24
URL: http://mmarika.blogg.no
frkaa:

Hei! bare lurer på en ting.. åssen får du det mønsteret bak innleggene dine på bloggen? bakgrunnen lissom? :D Det var skikkelig kult!

21.sep.2010 | 23:07
URL: http://www.frkaa.blogg.no
MARITA GUNDERSEN :

nå har vi mye godis :-D får håpe det varer lenge og at vi ikke stapper det i oss. farlig farlig.

jepp, så på det ikveld vettu !

21.sep.2010 | 23:09
URL: http://maritagundersen1991.blogg.no
cogito, ergo sum - av Elisabeth :

Nam, nam! :-D Nei, jeg har ikke sett Grey`s på lenge nå dessverre.. men har serien, og skal kjøpe den når nyeste sesongen kommer også :-)

21.sep.2010 | 23:13
URL: http://cogitoergosum.blogg.no/
Daeva Tollnes (Hold fint kjeft-Bloggen):

Ååååååå

22.sep.2010 | 00:21
URL: http://holdfintkjeft.blogg.no
Helene:

Aww, så deilig da:)

22.sep.2010 | 01:10
URL: http://healienet.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

MARIKA:takk=)

22.sep.2010 | 02:13
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits