22.sep.2010 | 02:23

O day

Ja,da var jammen meg det blitt "Lille onsdag" også. Idag har jeg dobbel forelesning,med 1t 45 min pause. Kjipt når de er spredt,men hadde vært kjipt også hvis de skulle bli skvist sammen. Må jobbe med ene korte oppgaven jeg skal levere i seminargruppe jeg er på i his1310.  1 side er jo ikke all verden,men kommer nok til å gå saktig. Må lese relevant pensum også.

Nok om det. Sett ferdig 1 episode av Glee . Greide å holde meg til det, mest pga jeg måtte se den online og lete lenge etter episode 8"mash-up". Fleste stedene var linkene "døde" dvs,at de ikke virket lenger pga den har blitt fjernet osv.Ville bare stikke innom å si natta til alle som er innom bloggen(og kommer til å gjøre det!). Er ikke sikker om jeg får noe særlig tid til å blogge noe i dag,kanskje en liten  morgen hilsen ,men ikke mer.  Kommer til å bli en laaang og slitsom dag. Så vi blogges når vi blogges! Håper dere titter innom selvom jeg ikke slenger ut innlegg så ofte lenger. Skolen tar opp tid,og selvsagt,den skal jo det.

Håper alle får en fin onsdag! Håper på å få en fin dag,hørt at været ikke blir av det beste. Men pytt pytt, får vel greie meg selvom det pøser ned.

Skal du noe spesielt idag(onsdag)?


1 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Josefine :

Natta :)

22.sep.2010 | 02:46
URL: http://frkjosefine.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits