23.sep.2010 | 09:06

Grey morning

For å sidespore litt i starten,så må jeg ta opp en sak som jeg så i går kveld like før jeg la meg. Først så trodde jeg at det var i USA dette hadde skjedd siden det stod "Familie på fem funnet drept". Så leste jeg videre at det hadde skjedd på Mortensrud. Nå er trebarnesfaren funnet død(trolig selvdrap) etter å druknet seg selv,og datteren på 7(som politiet hadde håp om å redde).

Utrolig tragisk når sånne ting skjer,det har jo skjedd før i Norge. Mine tanker går til de pårørende og etterlatte. Sånne ting som er kjent å skje i Usa, Sist var det vel han i USA som drepte mer eller mindre hele familien sin etter en frokost krangel,men lot barnbarnet leve etter at hun ba om å bli spart.Hva skjer med verden spør jeg?!


For å la den saken ligge,og videre over til noe annet(høres skikkelig ego her..men for å forsette..). Jeg skal om 1 time rusle oppover til bussholdeplassen for å ta bussen til Oslo. Så må jeg forte meg til biblioteket og håpe at ingen andre har tenkt å lese samme bok som jeg skal. Har ikke helt fått med meg hva vi skulle lese,og forelesningslæreren for seminargruppen min svarer ikke så kjapt heller. Så jeg tar sjanse på det som står på undervisningsoversikten,men den forandres fort.

Vi pleier å ha sånne quiz i begynnelsen av timen. Sikkert for å teste om vi har lest nok. Har printet ut oppgaven vi skulle skrive. Må endre på noe,men gidder ikke å kaste bort mer blekk på å endre to småeting og fylle på noe. Etter det jeg forstod skulle vi sittet  to og to å lese hverandres oppgave,kanskje kommentere den. Kanskje etter det ta å diskutere det i klassen.


bilde som jeg har redigert(svart hvitt filter,med litt glød), har publisert det for 1 år siden regner jeg med.

Skikkelig guffent høst vær ute,og jeg har ikke så gode høstklær. Har ikke hatt råd eller prioritert riktig nok til å få råd til sko i det minste. Har bare 2 par som jeg kjøpte i Hellas som er sånn "ballerina sko" med åpen topp (hvis dere skjønner). Har joggesko(men de er i knæsje farger,oransj,grå og svart).Slagstøvler har jeg med,hmm..detser ikke helt bra (godt brukt).Får vurdere hva jeg skal ta på meg.

Men vi blogges utover kvelden. Skal begynne snart på kvalifiseringsoppgaven enten i kveld eller i morgen. Idag er det 2 forelesninger, ene har jeg 15 min på å komme meg til.Heldigvis er den bare to bygninger unna der jeg har min første forelesning. Så jeg skal ikke klage!

Brr,det er kaldt,blåser,regner og grått & trist ute.

HA EN FIN DAG! HØSTVÆR HOS DEG?


3 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!absolutcarina - absolutmeg:

SV: Åh takk for den, nå fikk jeg lyst på DET :P

23.sep.2010 | 11:51
URL: http://absolutcarina.blogg.no
-monica:

RIP! Er enig med deg, det høres egentlig litt rart ut når det skjer i Norge.

SV:wow, det høres ut som en bra tiltak fra SiO.

23.sep.2010 | 15:45
URL: http://moncg.blogg.no
❤ SARA - HVER DAG! (Har headerkonkurranse!):

Så fine bilder :'D

23.sep.2010 | 22:51
URL: http://sarahverdag.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits