23.sep.2010 | 23:22

Slow connection doesn't connect people

I kveld har internetten vært helt vrang på pcen,som en 3åring i trassalderen. Det tar ti år å logge inn(*ta det med en klype salt*).Så jeg har ikke fått kommet inn på blogg.no eller fått kommentert uten at det har dukket opp "the page you are.. blala" sign som dukker opp hvis den ikke får tilkoble til siden. Er ikke noe galt med nettverket heller.Men pcen begynner å dra på årene.

Nå får jeg ikke lastet opp bilder heller. Hmm.Får prøve igjen senere. Er ganske trøtt nå,så det er ikke lenge til jeg skal legge meg. Satser på å skrive ferdig notatene til "Trolldomsprosessene I Norge" i morgen,begynne med oppgaven på lørdag og være ferdig på mandag.Kan hende jeg blir ferdig med notatene raskere,og kan begynne i morgen.

Ønsker alle en fin fredag! Kan hende jeg sender en godnatta hilsen til dere etterpå! Vi får se!


 

2 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!MARITA GUNDERSEN :

god natt :)

23.sep.2010 | 23:27
URL: http://maritagundersen1991.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

MARITA GUNDERSEN:takk=) <3

24.sep.2010 | 18:31
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits