24.sep.2010 | 07:58

Slow connection doesn't connect people #2

Ja,da prøver vi internetten og pcen igjen. I går gikk jeg faktisk å la meg før klokken 01.00. Det er stort for meg,nå i det siste har jeg kommet inn i en dårlig døgnrytme,ved at jeg ser på tvserier på ukedager langt ut på natt,ja på skoledager(fyfy!).

Men i går så var tålmodighetslunta mi kortere,og jeg orket ikke å sitte på nettet når det tok evigheter å laste opp sider og komme inn på steder.


redigert med litt glød.. tittelen på bildet bare poppet opp i hodet..

Ja,skal ikke skrive lange innlegget. Skal snart gå ut og ta bussen til Oslo.Har tidlig forelesning,men skal sitte igjen med Hanne K og lese igjen. Dagens mål er å bli ferdig med all pensum relatert til oppgaven,kanskje hvis jeg er effektiv så begynner jeg på innledningen idag!

I går så slappet jeg bare av, Mamma fylte år så vi hadde en koselig familiekveld med potetgull,bestillingspizza og dessert.

Ønsker alle en fin fredag! Må nødt å logge av nå for å stelle meg litt osv.

Hva er dine planer for dagen?

Svarer på kommentarer senere når jeg kommer hjem og hvis nettet er i orden.

1 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!-monica:

wow.. du sov faktisk tidlig:p.. hehe..

SV: ja.. hehe.. men det var faktisk behagelig rett etterpå:p..

24.sep.2010 | 14:48
URL: http://moncg.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits