24.sep.2010 | 17:31

A bad rainy day

and fucking aunt flow is here too.Hater når det måndtlige kommer tikkende inn.. Denne gangen ble jeg uvel i tillegg til de vonde mensen smertene.. Huff, hadde tenkt å sitte mange  timer på sophus bugge å lese og skrive notater til oppgaven. Men nej,måtte hjem og hvile.

Nå skal jeg se den nyeste episoden av Vampire Diaries,så slappe av litt på senga til de verste smertene gir seg.


Marry me Stefan♥

 

Ønsker alle en fin fredagskveld! Her regner det ned i bøttevis og jeg blir bare trøtt&sigen å se ut.

Gjort noe spesielt idag?

Skal du se på X-FACTOR?
3 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!xoxoninamartine:

Så akkurat ferdig Vampire Diaries episoden! Den var ganske bra, en del som skjedde. Liker så godt at den serien beveger seg så fort framover. Med andre serier hadde det tatt 10 episoder og komme så langt som TVD har kommet på tre episoder!

24.sep.2010 | 18:16
URL: http://xoxoninamartine.blogg.no/
cogito, ergo sum - av Elisabeth :

Isj, sånne smerter er kjipe :-( heldigvis går jeg på piller nå, så jeg får styrt det någenlunde. Jeg skal jo helst ikke ha mens jeg vettu. Sånn sett er pillene veldig greie hehe :-) Masse god bedring ihvertfall - håper smertene gir seg snart.

Varme skal forresten hjelpe på smertene, dersom du ikke ønsker å ta så mye smertestillende. Får kjøpt sånn varmepakke i stoff på apoteket, som du bare putter i microen i et par minutter, så kan du bare legge den på det stedet du har vondt. Hjelper på stive og ømme muskler også. Er veldig deilig. Skal se X-factor vettu :-) god helg!

24.sep.2010 | 18:50
URL: http://cogitoergosum.blogg.no/
Nina C(er å finne på wordpress):

cogito, ergo sum:takk for både tips og godbedrings hilsen! =D

25.sep.2010 | 01:26
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits