25.sep.2010 | 04:11

Failure leeds to success


klikk på bildet for å komme til kilde

Vet ikke helt hvor overskriften kom fra,var innom  weheartit.com og fant det bildet ovenfor .Så tror jeg fikk det fra et av bildene..Husker ikke hvilket nå.anyway....

Fikk tilbakemelding fra en jobb jeg hadde søkt på for ca 2 mnd siden. Selv om jeg visste mer eller mindre at jeg ikke fikk jobben,så hang jeg litt meg geipen når jeg fikk mailen fra vedkommende. Søkte på en butikkjobb,tenkte det var en grei jobb.  Har ikke vært den aktive søkeren,som har gått rundt å spurt osv. Får vel prøve meg på det. Kommet inn i dvale,hvor jobbing kanskje ikke virker fristende etter å vært arbeidsledig mer eller mindre(minus kanskje litt over 1 uke arbeid i mars,og litt helge jobbing som vikar), 8 måneder ca.

Må bare komme ut av dvale. Vil ha en jobb hvor jeg får lønn(har ikke fått lønn fra der jeg har jobbet som deltid.. på en messehall som servitør. var innmari mye surr og tøys både fra min side og deres. Mye tøys med lønnlister og lønningskontoret som tydeligvis er en gjeng med udugelig folk.Unnskyld at jeg sier det. Men blir bare sur og irritert. Har mast på sjefen,som igjen har mast på lønningskontoret og vært i møter med dem. Er ikke bare meg som er rammet.


@weheartit.com

Mister lysten til å jobbe der,trenger et sted hvor jeg vet at lønningen kommer inn. Jeg vil jobbe et sted hvor jeg trives og gjør arbeidsoppgaver som jeg trives med. Vet i arbeidsverden kan man ikke være kresen når man trenger penger. Men for min del så er det å finne et jobb en mer langssikte prosess, for jeg vil ikke jobbe et sted par måneder for å slutte pga jeg ikke trives,for så igjen begynne den prosessen med å søke,finne ,få avslag.


Bilde av Leighton Meester fra "Gossip Girl",som jeg fant
på google. Mye rart å finne der!

Men skal ikke sitte med "skjegget i postkassa" og vente på at jobben skal finne meg,men skal holde øyne åpne,spørre på steder om de trenger ekstra hjelp og sånne ting. Greit å gjøre når det nærmer seg juletider!

Ja,da må jeg si natta! Har vært flink å sitte oppe med særemne oppgaven min i "trolldomsprosessene i Norge". Så jeg har kommet i gang,må bare skrive notater fra pensumet om emnet,stikke innom skolen på mandag for å lese litt mer i en bok der,så skrive mer da.

NATTA,SÅ BLOGGES VI!


4 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Merci Beaucoup:

Kan prøve Adecco om du har lyst :)

25.sep.2010 | 09:56
URL: http://mercibeaucoup1.blogg.no
Kaja:

Skjønner situasjonen du er i! Det er absolutt ikke lett å få tak i en jobb, og det er viktig at man skal trives. Lykke til med søkingen da :) Du får garantert en jobb etterhvert og som du sa, er det lettere rundt juletider :)

25.sep.2010 | 13:00
URL: http://skogstrollet.blogg.no
Chalten:

Vanskelig og kjipt når jobben surrer slik med lønna, slik skal det ikke være. Masse lykke til skal du ha i jakten på jobb, og jeg håper du finner noe snart.

25.sep.2010 | 13:06
URL: http://www.chalten.blogg.no
Nina-Martine:

Uff, må komme meg ut av dvale jeg også.... :/

Og har du ikke fått lønn enda?! Var jo midten av sommern hvor du venta på det jo, og så har du enda ikke fått det? Hvordan i all verden er det mulig!

25.sep.2010 | 20:58
URL: http://xoxoninamartine.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits