25.sep.2010 | 20:05

mine skills i tegning på pc og skal vi danse..Tegnet dette dansende paret, minus eiffeltårnet i bakgrunnn.
Hvis du ser bort fra anatomiske feil i tegningen,så synes jeg greide det greit.

Ja, da ser jeg på "Skal vi danse?" på TV2, og koser meg litt snop og potetgull. Etter skal vi danse og i pausen skal jeg skrive videre notater,og kanskje skrive videre underveis på oppgaven.

Ønsker dere alle en fin kveld fremdeles!

Forresten hvis du har noen sang forslag til meg så hadde jeg vært kjempe glad hvis du la igjen forslaget på
dette innlegget HER!


3 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!'NONSTOPELI.:

haha, morsomt ^^

25.sep.2010 | 20:09
URL: http://nonstopeli.blogg.no/
cathsverden:

SV: ja ikke sant! akkurat sånn reagerte jeg også. er greit at man er pliktig til å varsle om ting, men hallo, dette var jo helt bak mål. det verste er at dette er en anbo jeg har kjent LENGE! i flere år, minst 7! har til og med gått i samme klasse som stedatteren. bah! at det går an! Helt ærlig så aner jeg ikke hvorfor naboen gjorde dette, men det overrasker meg ikke. vedkommende har bestandig vært sånn at alt skal være og gjøres sånn som de vil ha det. dessuten er denne naboen feig som bare det, og det er ikke første gangen det vedkommende har gjemt seg bak andre som gjør drittjobben for dem. men dette er helt klart det mest alvorlige tilfelle, her har det gått langt over streken for hva jeg tålererer fra en nabo altså :@

enig. la oss håpe det blir med denne ene gangen:)

Høres flott ut :) ikke stress med det. jeg skjønner du har mye annet som også skal gjøres. bare ta den tiden du trenger :) synes tegningen din var veldig bra forresten. jeg klarer ikke sånt på data

25.sep.2010 | 20:56
URL: http://cathsverden.blogg.no
Nina-Martine:

Haha, synes du var ganske flink jeg med å tegne jeg :p

Og uff. Eller, ja. han ene på Skal Vi Danse, han som var i bunn i dag og dansa to danser, tror det er Tom Erik han heter, han minner meg så utrolig mye om en viss fransk mann/gammel flamme (lol). Det er helt sinnsykt. Det er ikke lenger Christian Bale han ligner mest på :p

25.sep.2010 | 22:49
URL: http://xoxoninamartine.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits