26.sep.2010 | 02:54

"Danneqvinde"

Ville bare innom å si natta og ønske alle en fin søndag. Min lørdag gikk fort over, har sittet mye med å skrive notater til oppgaven om  "Trolldomsprosessene i Norge" som skal leveres på tirsdagen. Er på 4 sider,så det gjelder å få fram svarene og ikke synse bort oppgaven. Akkurat nå har jeg skrevet innledningen,og skal begynne å skrive mer etterhvert som jeg får en bedre oversikt.

Hvorfor overskriften på innlegget er at det på 1500 tallet var vanlig å kallet en kvinne som var høyt oppi samfunnet,bra familie og bra rykte, for danneqvinde. Lest mye om Anne Pedersdatter som ble dømt for hekseri og trolldom,brent på bålet i slutten av 1500 tallet. Henne var en danneqvinde før hun ble stemplet som heks.Akkurat nå sliter jeg må finne hvordan jeg skal legge opp besvarelsen min på en bra måte,så det følger en "rød tråd" gjennom det hele. Kanskje en god natts søvn hjelper.

Senere i dag(søndag) kommer Arne,Anette og Kristoffer(brodern,kona og nevø) på besøk for å ferie mammas bursdag på etterskudd. Det blir nok koselig og alt! Så jeg skal stå opp tidlig å jobbe videre med oppgaven siden jeg mest sannsynligvis ikke for gjort noe igjen før langt på kveld etter at de har dratt.


Så jeg sier takk for meg for idag(kanskje kommer et par innlegg,skal ikke se bort i fra det).Men skal skrive videre på oppgaven,ha familiebesøk. Så da blir det ikke mye tid foran pcen!Skal svare og godkjenne kommentarene når jeg står opp igjen,er passe trøtt i trynet nå. Det blandet med at pcen og internett på pcen her er treigt og henger seg opp til tider,gjør at jeg venter litt.

Hva slags planer for søndagen har du?


0 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!
Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits