26.sep.2010 | 14:53

Besøk og oppgaveskriving..

Da skal jeg løsrive meg fra pcen snart. Har fått skrevet litt mer så jeg er på side 2 nå. Men må prøve å få bedre oversikt siden jeg kommer på ting som jeg vet står inni pensumbøkene,men jeg husker ikke helt hvor. Har jo markert ting og sånn underveis. Viktig å vite hvor man fikk det fra.

Det som jeg synes er litt vanskelig til tider er å vite hva som er og hva som trengst å refereres til.

Nok om oppgaveskriving,mer over til dagens planer og fravær på bloggen. Skal få besøk av Arne,Anette og Kristoffer(bror,svigerinnen og nevø),vi skal feire mammas bursdag på etterskudd. Så det blir nok en fin dag.  Skal stelle meg nå..Går i daffe klær nå.Ønsker alle en fin dag!


4 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!LINDA. MOTE, SHOPPING OG LIVET :

så flink du er!

26.sep.2010 | 15:20
URL: http://lindahjohnsen.blogg.no/
katinkahansen:

uff, tenk å gjøre det på en søndag.

26.sep.2010 | 15:59
URL: http://katinkahansen.blogg.no
TrineCam ♡- BLI MED PÅ BLOGGTALENTER 2011:

Kos deg med familien, Nina. Nei, vindusvask er noe skitt. Får de aldri bra, hehe.

26.sep.2010 | 22:14
URL: http://www.trinecam.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

TrineCam: takk trine! koste meg med familien=)

27.sep.2010 | 19:26
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits