26.sep.2010 | 22:32

Don't stop believin'

I går lastet jeg ned noen sanger fra tvserien "Glee"og liker veldig godt sangversjonene av gamle og ny hits de gjør om.Vet ikke om "Don't Stop Believin' " har noe original eller hvem som har den. Men er en av min nye "feel good" sanger. Blir i godt humør av den.Er vel på episode 12 eller 13 nå av sesong 1. Gleder meg til se videre.


Nok snakk om det. Skal prøve å skrive videre på besvarelsen som skal leveres på tirsdagen. Men er sliten,slapp og har hodepine.  Jeg får se ann hva jeg orker..

Familiemiddag for å ferie mamma's sin bursdag har stått på dagsorden. Litt sliten etter det. hehe


2 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!MARITA GUNDERSEN :

har jeg ikke sett før :P

26.sep.2010 | 23:27
URL: http://maritagundersen1991.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

MARITA GUNDERSEN:anbefaler det=) har lastet ned alle episodene utenom episode 8 av glee pga den fant jeg ikke på nett. =)

27.sep.2010 | 19:25
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits