29.sep.2010 | 13:21

Starte dagen

Ja,da skal jeg ta meg en rask dusj før jeg starter med min lesedag. Bestemte meg for å ta men dag hjemme for å komme ajour med det ene faget(his1310),så har jeg noen spørsmål som man skal kunne besvare til seminargruppa som er i morgen(og er obligatorisk).

Så planen er å ta f.eks 2 timer med det ene faget,2 med det andre osvosv. Så jeg får jevnt for delt det. Det er ikke alltid like lett å prioritere riktig. Selv om noen ting bør man fokusere på så føles det som de to andre fagene står på hver min skulder og venter på å bli lest ferdig.Litt merkelig sammenligning,men beste jeg kan komme på. heheEllers så ser jeg at det 1 til som følger meg på bloglovin! Ikke at jeg er megacrazy hvis ingen følger meg,men det er koselig at noen følger meg via der også.

Føler jeg har vært på en ego trip i forhold til dere lesere. Jeg har turt fram med forandringer og sånne ting,uten å spørre dere om det er noe som dere savner på bloggen? Noe dere vil at jeg skal ha mindre av,eller mer av? Dere kan jo eventuelt skrive hvis det er noe under,så kan jeg vie et innlegg hvor jeg kommenterer om det er noe jeg vil ta med videre.  Bare for å sagt det så er jeg ikke en sminke person,og outfitene mine er ganske merkelig til tider,men kan jo prøve å ta noen outfit bilder hvis dere vil ha litt innblikk.

Sånn nå det er det sagt! Setter pris på tilbakemeldinger!  I det siste har  det vært mye skole og ikke så mye tid til det faste jeg pleier å ha.Men skal prøve å komme tilbake til normalen!Men ønsker alle en fin onsdag!Sola skinner ute,så kanskje jeg tar meg en liten spasertur etterpå.


2 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!TrineCam ♡- BLI MED PÅ BLOGGTALENTER 2011:

Ja, jeg vil ha enda flere bilder! Hihi.

29.sep.2010 | 17:43
URL: http://www.trinecam.blogg.no
Marte Knutsen Haukeland:

Kult bilde!:D Nå kan du sjekke om du hadde riktig på hva som va i gryta:D

29.sep.2010 | 18:55
URL: http://marteknutsenhaukeland.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits