30.sep.2010 | 18:35

JEG SPISTE LAKS

OMG! It's true! I ate salmon today as dinner! Jeg har vært anitlaks før,ikke helt sikker hvorfor. Men jeg er bare kresen av meg. Jeg burde vært som illustrasjonsbilde i leksikon som beskrivelse av "kresen". heheJa,du hørte det direkte fra kilden. Idag så bestemte Marita at vi skulle ha lakse middag for én gang skyld.
Siden vi alltid velger tosk eller seibiff som fiskemiddag,sjelden gang fiskepinner. Men idag tok vi laksefilen i sånn aluminiumsfolie med grønnsaker(vi kunne velge hva vi ville selv). Jeg tok brokkoli,squash,gulerot og mais. Så tok jeg ris og rømme med ved siden av.Ellers så har den hodepine delux nå,så jeg har tatt hodepinetablett,og skal legge meg ned på litt. Så blir det litt pensum lesing utover kvelden. Det er ikke mer en X-FACTOR jeg skal se på i kveld. Criminal Minds går ikke lenger før neste år(sesong avslutning for 3 uker siden). Men jeg ser /laster ned fra nettet episoder,vet ikke om jeg har tålmodighet til å vente til vår/eller høstparten 2011.

 

HVA HAR DU GJORT IDAG? SKAL DU SE PÅ X-FACTOR?

LIKER DU LAKS?


Har du lyst å melde deg på bloggportrett 2010 lista? Jeg skal velge ut noen på lista,men vil gi andre mulighet til å melde seg på.Så velger jeg ut senere idag noen!Klikk her for å melde deg på!Husk å skriv mail også!(trenger ikke i selve kommentarfeltet,men der det står Mail.)


4 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Nina-Martine:

Ugh, liker bare rå fisk jeg. Spiste også laks forrige uke, men det var sushi :p

30.sep.2010 | 19:12
URL: http://xoxoninamartine.blogg.no/
inesus:

Namm... ja jeg liker laks ^^

30.sep.2010 | 21:12
URL: http://inesus.blogg.no
Lillesmurf - Kari:

Laks er deilig <3 Elsker det :)

SV: Mobiler er dyrt desverre. Ikke råd til noen pr idag selv, men skal LETT ha en før jul :)

30.sep.2010 | 22:04
URL: http://lillesmurf.no
-monica:

nam nam ja! oh.. nå ble jeg sulten.. også har jeg ikke spist laks på LENGE:(..*savne*

01.okt.2010 | 05:10
URL: http://moncg.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits