30.sep.2010 | 22:06

Slapp(FISKEN)

Idag har dagen flydd unna som bare det. Jeg er slapp,sliten og hodepinene murrer i bakgrunnen. Har hvilt litt,men ikke nok. La meg ganske tidlig for å være meg natt til idag. Så det er ikke noe med det,ble bare uvel når vi hadde seminargruppe forelesningen.Kvelden har gått i X-FACTOR og hittil har jeg vel vært enig i dommerenes valg. Ellers så hadde jeg håpet på å kunne få gjort unna litt pensumlesing,men er ikke helt i form. Lysten er ikke på topp heller. men kanskje jeg får lest litt før jeg legger meg.

Akkurat nå skal drikke cappocinoen min,kanskje se 1 episode Criminal Minds og Glee før jeg tar kvelden. Skal prøve å komme meg tidlig til sengs.

Ønsker alle en fin(kommende)fredag!

5 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!TrineCam ♡- BLI MED PÅ BLOGGTALENTER 2011:

Fikk ikke sett det men vet du om Marianne (over 25) gikk videre?

30.sep.2010 | 22:14
URL: http://www.trinecam.blogg.no
Emmieverlasting:

Ja, i dag var jeg enig i valgene til dommerne i x factor også:o)

30.sep.2010 | 22:38
URL: http://emmilille.blogg.no
marika - mmarika.com:

SV: legger ut det som var i pakken i morgen:)

30.sep.2010 | 22:55
URL: http://mmarika.blogg.no
Nina-Martine:

Synes ikke hun som Bettan sendte hjem fortjente å bli sendt hjem....Hun var favoritten min i den gruppen...

01.okt.2010 | 02:18
URL: http://xoxoninamartine.blogg.no/
Nina C(er å finne på wordpress):

Emmieverlasting:Samme her=)

01.okt.2010 | 19:29
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits